MDN wants to learn about developers like you: https://qsurvey.mozilla.com/s3/MDN-dev-survey

Ky përkthim është i paplotë. Ju lutemi, ndihmoni të përkthehet ky artikull nga Anglishtja.

These articles provide how-to information to help you make use of specific technologies and APIs.

Note: This page is going to be a mess for a little while until we finish migrating content. Our apologies!

Grafika ne Web
GrafModern Web sites and applications often need to present graphics.
JavaScript
JavaScript is the powerful scripting language used to create applications for the Web.

See also

Etiketa dhe Kontribues Dokumentesh

 Kontributorë te kjo faqe: g1m, mahesh.syscraft
 Përditësuar së fundi nga: g1m,