Hidhu te:

Ky përkthim është i paplotë. Ju lutemi, ndihmoni të përkthehet ky artikull nga Anglishtja.

<meta charset="utf-8"><link href="http://mjeksiaislame.com/wp-content/cache/autoptimize/css/autoptimize_97900be426da2a7626a296dbfd2597e5.css" media="all" rel="stylesheet" type="text/css"><title>Mjeksia Islame | Me ne mësoni vlerën e shëndetit…</title><meta content="width=device-width, initial-scale=1.0" name="viewport"><link href="http://gmpg.org/xfn/11" rel="profile"><link href="http://mjeksiaislame.com/xmlrpc.php" rel="pingback"><meta content="http://mjeksiaislame.com/wp-content/uploads/2013/03/17.png" property="og:image"> <link href="http://mjeksiaislame.com/wp-content/uploads/2014/11/favicon.ico" rel="shortcut icon" type="image/x-icon"><link href="http://mjeksiaislame.com/wp-content/uploads/2014/08/apple-touch-icon.png" rel="apple-touch-icon" sizes="57x57"><link href="http://mjeksiaislame.com/wp-content/uploads/2014/08/apple-touch-icon.png" rel="apple-touch-icon" sizes="72x72"><link href="http://mjeksiaislame.com/wp-content/uploads/2014/08/apple-touch-icon-114x114.png" rel="apple-touch-icon" sizes="114x114"><link href="http://mjeksiaislame.com/wp-content/uploads/2014/08/apple-touch-icon-114x114.png" rel="apple-touch-icon" sizes="144x144"><link href="//connect.facebook.net" rel="dns-prefetch"><link href="//fonts.googleapis.com/css" id="kopa-oswald-css" media="all" rel="stylesheet" type="text/css"><script type="text/javascript">/* */ var kopa_front_variable = {"ajax":{"url":"http:\/\/mjeksiaislame.com\/wp-admin\/admin-ajax.php"},"template":{"post_id":35565}}; /* */</script> <link href="http://mjeksiaislame.com/" rel="canonical"><link href="http://mjeksiaislame.com/" rel="shortlink"> <meta content="no" http-equiv="imagetoolbar"><meta content="Mjeksia Islame" property="og:site_name"><meta content="website" property="og:type"><meta content="en_US" property="og:locale"><meta content="Mjeksia Islame" property="og:title"><meta content="Me ne mësoni vlerën e shëndetit..." property="og:description"><meta content="http://mjeksiaislame.com" property="og:url">

Home slider

Feja Islame

TË DREJTAT E FËMIJËVE
TË DREJTAT E FËMIJËVE

• TË DREJTAT E FËMIJËVE• ..(52)   Fëmijët janë një begati e madhe prej Allahut (subhanehu ve teala). Kjo mirësi bëhet akoma më e qenësishme nëse prindërit i respektojnë të drejtat dhe i kryejnë ashtu siç duhet detyrimet që kanë ndaj fëmijëve të tyre. Dëshmitë nga Kurani dhe Suneti sqarojnë metodën më të përkryer dhe…

Me Shume

Sëmundjet

 • Për shërimin e migrenës
  Për shërimin e migrenës

  Për shërimin e migrenës [dhimbjes së gjysmës së kokës apo fytyrës]: Merret një sasi e lëngut të karafilit të bluar dhe pak vaj i kokrrës së zezë duke i përzier mirë me miell elbi derisa duke i shtuar mjaltë bëhet si brumë. Kjo materie e përfituar vendoset në vendin e dhimbjes dhe shtrëngohet me ndonjë…

 • Alergjia e vjeshtës dhe receta mjekësore
  Alergjia e vjeshtës dhe receta mjekësore

  Pse alergjia quhet epidemia e së ardhmes? Cilat janë simptomat me të cilat ajo shoqërohet dhe ku dallon nga gripi i zakonshëm? Cilat janë ushqimet dhe objektet shtëpiake që mund të shkaktojnë reaksione alergjike? Cilat janë rekomandimet e mjekëve për të parandaluar përhapjen dhe luftimin e alergjenëve? Gjithçka në numrin e sotëm, në një suplement…

 • Kjo bimë vret 98 për qind të qelizave të kancerit për 16 orë?!
  Kjo bimë vret 98 për qind të qelizave të kancerit për 16 orë?!

  Artemisia annua L. (pelini embel) Sipas hulumtimeve që janë publikuar në „Life Science“, artemisini – është derivate I bimës Sweet wormwood (Artemisia Annua L., që në përkthim nga anglishtja është pelin I ëmbël, është shfrytëzuar në mjekësin kineze që mund të mbysë 98 për qind të qelizave kancerogjene për më pak se 16 orë. Nëse…

<script async="" src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script>

Archives

Categories

<center> 257 queries in 1.484 seconds.

</center>
<script>(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-43175905-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');</script><script type="text/javascript">/* */ var viewsCacheL10n = {"admin_ajax_url":"http:\/\/mjeksiaislame.com\/wp-admin\/admin-ajax.php","post_id":"35565","is_singular":"1"}; /* */</script>
<script type="text/javascript">(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id)){return}js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="http:\/\/connect.facebook.net\/en_US\/all.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs)}(document,"script","facebook-jssdk"));</script><script defer="" src="http://mjeksiaislame.com/wp-content/cache/autoptimize/js/autoptimize_1932f643a50dc9b868579311efbce958.js" type="text/javascript"></script>

Etiketa dhe Kontribues Dokumentesh

Kontributorë te kjo faqe: mdnwebdocs-bot, kujtim
Përditësuar së fundi nga: mdnwebdocs-bot,