TopoPhoto

See your Geotagged photos on the map

Krijuar duke përdorur HTML5, CSS3, Merr dhe Vër, Asistencë Jo Në Internet, Kartela,

 • 127 parje
 • 2 komente

Më Tepër Rreth Kësaj Demoje Nga Autori

Select your JPEG photos that have GPS tags (Geotagged) and browse them on the map!

No server-side processing is done, everything is on the client-side and your photos are not uploaded to the web so the results are super-fast.

2 komente deri tani

Bëni hyrjen që të shtoni tuajin.

 1. Revolt tha,

  "TypeError: data.exif is undefined"
 2. seva tha,

  Hey Revolt,

  Unfortunately, I can't update the demo after submission and some updates aren't present on this hosted version.

  If you want check http://sevastos.github.io/topophoto/ and let me know if you still have a problem.

  Cheers

Rreth kësaj Demoje

Shkarkoni Kartelën ZIP · 125.7 KB të Burimit

Browse the Source

Kjo demo është hedhur në qarkullim nën lejen MPL/GPL/LGPL.

Më tepër nga seva