Studioja Mozilla Demo

  • Parashtroni një Demo

Crop Puzzle

Play with your own image to resolve the Crop Puzzle.

Krijuar duke përdorur JavaScript, HTML5, CSS3, Merre dhe Vëre, Kartela

  • 261 parje
  • 1 komente

Më Tepër Rreth Kësaj Demoje Nga Autori

The demo is a puzzle game, where you load a image that will be cropped and mixed,
your mision is order the pieces through drag and drop and resolve the image.

You have three levels easy (3x3), medium (4x4) and hard (5x5), and if you think that it's very dificult for you, you can click the button "View solution" to display the image that you have to resolve.

Good luck!!

1 koment deri tani

Regjistrohuni ose bëni hyrjen që të shtoni tuajën.

  1. VISWAPRASATH tha,

    Dear Pho,

    Really a nice application. If you share the algorithm it will be helpful for my project.

    Thank you.

Merrni Kodin Burim

Shkarkoni Kartelën ZIP · 3.42 KB të Burimit

Kjo demo është hedhur në qarkullim nën lejen MPL/GPL/LGPL.

Më tepër nga pho