mozilla

Compare Revisions

Windows Prerequisites

Change Revisions

Revision 2409:

Revision 2409 by Iav on

Revision 2410:

Revision 2410 by Andrit on

Title:
Windows Prerequisites
Windows Prerequisites
Slug:
Talk:Developer_Guide/Build_Instructions/Windows_Prerequisites
Talk:Developer_Guide/Build_Instructions/Windows_Prerequisites
Content:

Revision 2409
Revision 2410
nn7    <blockquote>
8      If you wish to enable jemalloc you must be using Visual Stu
 >dio 2005 SP1 (service pack 1), no other version of Visual Studio 
 >will work.
9    </blockquote>
10    <p>
11      So for jemalloc only Visual Studio 2005 would work? - <a hr
 >ef="User:Andrit">andrit</a> 12:50, 2008-08-07 (EEST)
12    </p>
n20      As for the MS PSDK, Microsoft explicitly warns that <a clasn26      As for the MS PSDK, Microsoft explicitly warns that <a clas
>s="external" href="http://www.microsoft.com/downloads/details.asp>s="external" href="http://www.microsoft.com/downloads/details.asp
>x?FamilyId=A55B6B43-E24F-4EA3-A93E-40C0EC4F68E5&amp;displaylang=e>x?FamilyId=A55B6B43-E24F-4EA3-A93E-40C0EC4F68E5&amp;displaylang=e
>n">the one linked to in the main page (Windows 2003 Server SP1 PS>n">the one linked to in the main page (Windows 2003 Server SP1 PS
>DK)</a> does {{mediawiki.external('b')}}not{{mediawiki.external('>DK)</a> does {{ mediawiki.external('b') }}not{{ mediawiki.externa
>/b')}} work with Visual C++ 6.0. I made a mistake of not reading >l('/b') }} work with Visual C++ 6.0. I made a mistake of not read
>the 'not-so-fine' print in the page and installing it only to get>ing the 'not-so-fine' print in the page and installing it only to
> a link error while compiling xpcom. Fortunately, I installed it > get a link error while compiling xpcom. Fortunately, I installed
>in a different directory from the directory where <a class="exter> it in a different directory from the directory where <a class="e
>nal" href="http://www.microsoft.com/msdownload/platformsdk/sdkupd>xternal" href="http://www.microsoft.com/msdownload/platformsdk/sd
>ate/psdk-full.htm">Feb. 2003 edition of SDK</a> was installed so >kupdate/psdk-full.htm">Feb. 2003 edition of SDK</a> was installed
>that I could just revert to the old PSDK changing environment var> so that I could just revert to the old PSDK changing environment
>iables, PATH, LIB and INCLUDE without doing the chore of reinstal> variables, PATH, LIB and INCLUDE without doing the chore of rein
>ling it. <a href="User:Jshin">Jshin</a> 2006-02-03 10:42 (UTC)>stalling it. <a href="User:Jshin">Jshin</a> 2006-02-03 10:42 (UTC
 >)
t61      I've started compatibility testing of "Orcas", and so far, t67      I've started compatibility testing of "Orcas", and so far, 
>I'm running well. The first problem I noticed was that the Config>I'm running well. The first problem I noticed was that the Config
>ure script didn't pick up the compiler, due to the version change>ure script didn't pick up the compiler, due to the version change
>. ("Orcas" is version 9, and it sports a new compiler, namely ver>. ("Orcas" is version 9, and it sports a new compiler, namely ver
>sion 15.) So, I had to fix Configure.in so that it picked up the >sion 15.) So, I had to fix Configure.in so that it picked up the 
>new versions. You can get the patch I made for this problem from >new versions. You can get the patch I made for this problem from 
><a class="external" href="https://bugzilla.mozilla.org/attachment><a class="link-https" href="https://bugzilla.mozilla.org/attachme
>.cgi?id=252916">Attachment #252916</a> of <a class="external" hre>nt.cgi?id=252916">Attachment #252916</a> of <a class="link-https"
>f="https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=368316">Bug #3683> href="https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=368316">Bug #
>16</a>. After applying this patch, the build started without a pr>368316</a>. After applying this patch, the build started without 
>oblem. It went well until the step where updater.exe and crashrep>a problem. It went well until the step where updater.exe and cras
>orter.exe are copied to the objdir/dist/bin directory. But a litt>hreporter.exe are copied to the objdir/dist/bin directory. But a 
>le after that, my computer crashed, due to a RAM failure. (I've r>little after that, my computer crashed, due to a RAM failure. (I'
>ecently bought some more RAM for my computer, that apparently did>ve recently bought some more RAM for my computer, that apparently
>n't really like being in dual-channel mode.) After correcting the> didn't really like being in dual-channel mode.) After correcting
> issue, I restarted the build, but it failed linking xpinstall.dl> the issue, I restarted the build, but it failed linking xpinstal
>l. From what I've found out, this seems to have been caused by th>l.dll. From what I've found out, this seems to have been caused b
>e weird mozconfig settings I created. I've reverted to a more bas>y the weird mozconfig settings I created. I've reverted to a more
>ic mozconfig, and will restart building tomorrow, when I have som> basic mozconfig, and will restart building tomorrow, when I have
>e more time. Until then, here is my error log (if anyone has any > some more time. Until then, here is my error log (if anyone has 
>advice, post it here!):>any advice, post it here!):

Back to History